Raadsleden steken een hart onder de riem van de afvalophalers

Op 24 november 2016, over deze onderwerpen: Energie en Milieu
Erik Rennen Dien Demol Interza N-VA Zaventem

Gemeenteraadslid en lid van de raad van bestuur van INTERZA Dien Demol zorgde samen met Milieuschepen Erik Rennen voor een verrassing van formaat bij de afvalophalers van de intercommunale INTERZA.

“We hebben voor de aanvang van shift van de ochtenploeg  een grote mand fruit aangeboden aan de ophalers, als erkentelijkheid en om hen te bedanken voor hun dagelijkse inzet bij het ophalen van het huisvuil in onze gemeente” zegt Dien Demol.

Erik Rennen, in de vorige legislatuur onder-voorzitter van Interza en nu schepen voor milieu vult aan: “Het is de Week van de Afvalophaler en wij vinden dat deze mensen fantastisch werk leveren en meer respect verdienen. Zij halen in weer en wind het afval op of staan op het recyclagepark en worden dan nog vaak op een agressieve manier behandeld door bestuurders of door bezoekers aan het recyclagepark. Daarom willen wij een oproep lanceren naar de bevolking toe om bij een ontmoeting met een parkwachter of ophaler deze vriendelijk te begroeten. Een opgestoken hand of een 'Dank u’ kan al meer dan genoeg zijn. Dat kost niets, maar wordt des te meer geapprecieerd.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is