Wivi Van Biesen Zaventemse N-VA-kandidaat voor de provincie

Op 22 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Wivi Van Biesen uit Sterrebeek zal op 14 oktober op de 7e plaats op de provincieraadslijst terug te vinden zijn. “Ik wil mee wegen op de verdere afslanking van de provincie”, zegt Wivi. Vlaams minister Ben Weyts is lijstduwer.

Wivi Van Biesen uit Sterrebeek, vertegenwoordigt onze gemeente vanop de zevende plaats vanop de provincieraadslijst. “Geboren en getogen in faciliteitengemeente Kraainem kom ik al van bij de VU-Jongeren op voor het groene en Vlaamse karakter van onze provincie. Ik engageer me steeds met veel plezier en volle overtuiging voor een culturele en sportieve samenleving. Een engagement dat ik graag zou verderzetten in de provincieraad", zegt Wivi.

Mantelzorger en penningmeester

Wivi, de moeder van ons gemeenteraadslid Tom De Vits, is dagelijks in de weer als mantelzorger en is daarnaast penningmeester van onze N-VA-afdeling. Ze is ook actief bestuurslid van Davidsfonds Kraainem en van de velo-club in Nossegem. Ik kan me geen betere kandidaat voorstellen om onze gemeente te vertegenwoordigen op het provinciale niveau”, zegt uittredend provincieraadslid Erik Rennen die vanwege zijn burgemeester-ambities in Zaventem niet meer opkomt voor de provincieraad.

Zes jaar geleden haalde Wivi vanop de 10de plaatst maar liefst 1.359 voorkeurstemmen. “Onze regio, met onze luchthaven en heel wat economische activiteiten moet absoluut een stem hebben binnen de provincieraad. De zevende plaats is een strijdplaats, maar ik ga me er vol voor smijten!”, besluit Wivi strijdvaardig.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is