Tom De Vits

Gemeenteraadslid

Na mijn hele jeugd in Sterrebeek gewoond te hebben, verhuisde ik enkele jaren geleden naar mijn nieuwe heimat: Nossegem. Aangezien ik enorm graag fiets kan je me op zondag regelmatig tegenkomen als ik samen met de Vélo-club van Nossegem een rit maak. Me na de rit tegenkomen als ik de dorst les, kan uiteraard ook.

Vlaams Parlement

Ik studeerde Politieke Wetenschappen aan de KU Leuven en de VUB en behaalde nadien nog een tweede master in Bedrijfskunde aan de VUB. Als medewerker van Bart Nevens in het Vlaams Parlement, volg ik verschillende dossiers die belangrijk zijn voor onze gemeente en de Vlaamse Rand van nabij op.

Reeds 10 jaar politiek actief

Ik ben intussen al meer dan 10 jaar actief bij N-VA Zaventem. Eerst als voorzitter van Jong N-VA Zaventem en sinds 2012 ook als gemeenteraadslid. Ik zet me in voor een beleid op maat van onze inwoners en onze (jeugd)verenigingen, met de nodige aandacht voor ons milieu. Door me op een kritische manier in dossiers vast te bijten tracht ik de beloofde en broodnodige verandering in onze gemeente mee te helpen realiseren.